Overzicht

Voor superieure heat-tracing oplossingen, moet u bij de leider in technische ontwerpdiensten zijn. Wij, bij nVent Thermal Management, zijn experts in oplossingen op het gebied van warmtebeheersystemen (HMS) en onze nVent TRACER Services divisie wordt wereldwijd gezien als de vooraanstaand leverancier van deze kant-en-klare heat-tracing services:

  • Technische ontwerpdiensten
  • Materiaalinkoop en -vervaardiging
  • Services op locatie
  • Services na installatie

Met veiligheid als onze grootste prioriteit kunnen we heat-tracing projecten van alle soorten en maten aan. We kunnen de individuele componenten leveren, ontwikkelings- en ontwerpdiensten bieden en zelfs het gehele systeem installeren en onderhouden.

Als onze geavanceerde producten worden gecombineerd met onze services op locatie, krijgt u één geïntegreerde oplossing die strategisch wordt gepland en uitgevoerd voor een optimaal warmtebeheersysteem (heat management system, oftewel HMS). Door alle aspecten van het ontwerp en de installatie van het heat-tracing systeem te beheren en uit te voeren, bieden we een enkele interface met uw projectteam.


Vroege betrokkenheid

De ware kracht van deze diensten komt tot uitdrukking als ze worden gecombineerd om een geïntegreerde oplossing te bieden die strategisch wordt gepland en uitgevoerd voor een optimaal warmtebeheersysteem (HMS). Door ons vroeg te betrekken bij de ontwikkelingsfase van het project kunt u uw voordeel doen met onze begrotingsdiensten en optimalisatieprogramma's. Dezelfde mate van kwaliteit, doeltreffendheid en integriteit van het ontwerp en deproductexpertise wordt doorgevoerd in alle fases van een project, van conceptvorming tot inbedrijfstelling. Al onze diensten worden uitgevoerd volgens onze projectmanagement procedures. Deze procedures gelden voor alle projecten, ongeacht de omvang, zodat de projecten op tijd, binnen het budget en volgens de specificaties worden geleverd.


Overal ter wereld...

nVent Thermal Management is strategisch geplaatst over de hele wereld om te voldoen aan locale praktijken en vereisten voor warmtebeheeroplossingen op industriële, commerciële en residentiële markten. Deze servicecentra zijn gericht op het leveren van een compleet dienstenpakket op het gebied van warmtebeheersystemen (HMS). Deze diensten worden geleverd door nVent Thermal Management onder de merknaam TRACER.


Veiligheid boven alles!

nVent Thermal Management heeft een uitstekende staat van dienst met betrekking tot veiligheid, legt zich toe op kwaliteit en is een single-source contact voor levering van alle producten. Het netwerk van servicecentra voorziet klanten van regionale experts die bekend zijn met de specifieke wetten en vereisten en die projecten op tijd en op een veilige manier kunnen voltooien.


Vereisten voor warmtebeheer

Dankzij ons aanbod geavanceerde producten, superieure technische ondersteuning, beproefde strategieën voor projectuitvoering, hoge veiligheidsnormen en een wereldwijde organisatie, is nVent Thermal Management de ideale partner voor klanten die rekenen op expertise, producten en diensten die voldoen aan de vereisten voor warmtebeheer.


Connection and Protection