TraceCalc Pro

Ontwerp industriële heat-tracing systemen met leidingen en vaten

TraceCalc Pro is bureaubladsoftware in Windows om heat-tracing systemen te ontwerpen. De software biedt een gebruiksvriendelijke interface, die u stap voor stap doorheen het proces leidt, om de beste heat-tracing oplossing te krijgen voor uw specifieke project. Hierbij wordt gebruik gemaakt van merken van topklasse, zoals nVent RAYCHEM, nVent TRACER en nVent PYROTENAX. TraceCalc Pro biedt u ook belangrijke ontwerpgegevens voor het heat-tracing systeem, zoals: warmteverlies van leidingen, aantal circuits, elektrische belasting, maximale manteltemperaturen enz., terwijl u oplossingen voor de keuze van geautomatiseerde verwarmingskabels en componenten verkrijgt.
Met TraceCalc Pro kunt u ontwerpen in slechts een paar eenvoudige stappen:
  1. Voer ontwerpparameters in.
  2. Laat TraceCalc Pro u een offerte van de materialen voorstellen, met details over de beste oplossing en de ontwerpresultaten - de juiste verwarmingskabel, aansluitkits en bewakingsproducten voor uw toepassing; of u kunt zelf andere voorkeuren kiezen.
  3. Vraag een prijsofferte aan en een verkoopvertegenwoordiger zal contact met u opnemen met een offerte.
  4. Sla projecten op voor toekomstig gebruik.

TraceCalc Pro biedt eenvoudig te gebruiken standaard rapporten om de ontwerpresultaten voor het heat-tracing systeem samen te vatten en het eenvoudig en makkelijk te maken om producten te bestellen en aan te kopen.
TraceCalc Pro biedt ook geavanceerde functies, zoals circuitontwerpen met verschillende segmenten, aangepaste soorten kleppen en isolatie, en geavanceerde functies om alles te bewerken en af te stemmen op uw specifieke eisen. Gebruikers die TraceCalc Pro gebruiken, moeten ervaring hebben met het ontwerpen van heat-tracing systemen.Dit programma is een proefversie die 30 dagen geldig blijft. U moet zich registreren om het programma na 30 dagen te blijven gebruiken. Nadat u de proefversie van TraceCalc Pro hebt opgestart, wordt u gevraagd dit programma te registreren. Na registratie sturen wij uw validatiecode op.

Als u al een geregistreerd gebruiker van TraceCalc bent en u alleen wilt upgraden, hoeft u alleen de nieuwste versie te downloaden en installeren. Uw huidige registratie- en programma-instellingen blijven behouden.

Documents available for download
Connection and Protection