nVent RAYCHEM Supervisor

RAYCHEM Supervisor (DTS) software voor de configuratie en bewaking van de heat-tracing controller biedt een grafische gebruikersinterface voor RAYCHEM-producten voor bewaking. De software ondersteunt NGC controllers met geavanceerde gebruikersinterface-terminals, RAYCHEM T2000 AC 2000+ alarm/communicatie-interfacekaarten, RAYCHEM 910/915/920 Heat-tracing controllers, 780 Series/GCC-9000 controllers voor groepscommunicatie en andere oudere RAYCHEM controllers die gebruik maken van het Modbus-protocol.


Met de software kunt u vanaf één centrale locatie iedere willekeurige RAYCHEM regelaar configureren en bewaken waarop de juiste communicatie-interface is geïnstalleerd. De software biedt ook geavanceerde functies, zoals loggen en trendbepaling van gegevens, verwerking in batch en volgens recept, geplande gebeurtenissen en alarmbewaking, met de mogelijkheid om alarmen vrij te geven en te wissen.

RAYCHEM Supervisor is geschikt voor meerdere gebruikers, meerdere servers en netwerken. Apparaten kunnen communiceren met RAYCHEM Supervisor via eenvoudige seriële communicatie via kabels of ze kunnen gebruik maken van bestaande netwerkinfrastructuren, inclusief Ethernet LAN's (Local Area Networks) en WAN's (Wide Area Networks) via het internet. Informatie over het elektrische heat-tracing (EHT) systeem is toegankelijk en kan worden beheerd van vrijwel overal ter wereld, met gebruik van de nieuwste connectiviteitstechnologieën. Deze flexibiliteit kan de installatiekosten van communicatiemogelijkheden met controllers in uw vestiging verlagen. 


Architecturen

Hoewel er tal van RAYCHEM Supervisor systeemarchitecturen mogelijk zijn, wordt meestal één van de volgende drie soorten gebruikt, waarbij MSDE of SQL wordt gebruikt voor de databases.
  • Single Master Server, geen Slave Servers, Single User (Client)
  • Single Master Server, geen Slave Servers, Multiple Users (Client)
  • Single Master Server, één of meer Slave Servers, Multiple Users (Clients)
RAYCHEM Gegevensblad (PDF)
RAYCHEM Gegevensblad voor bedrijven (PDF)

 
Connection and Protection