Vorstbeveiliging van leidingen

nVent Thermal Management levert complete verwarmingssystemen voor vorstbeveiliging om te voldoen aan de diverse vereisten van verschillende industrieën: de olie- en gasindustrie, de power-industrie, de petrochemische industrie, de chemische industrie, de pulp en papierindustrie, en de farmaceutische industrie. Pipe-Freeze-Protection-Industrial.jpg

Water en vloeistoffen die veel water bevatten, zetten uit als ze bevriezen. Door deze expansie kunnen leidingen breken, wat kan leiden tot eigendomsschade en productieverliezen, of de veiligheid van personeel in gevaar kan brengen.

  • Een bevroren waterleiding die naar een kritiek proces loopt, zoals een bevroren leiding in een afvalwaterverwerkingsfabriek of koeltoren, kan leiden tot buitenwerkingstelling van een bedrijf, wat weer kan leiden tot verliezen van miljoenen euro's.
  • Een bevroren leiding naar veiligheidsdouches kan de veiligheid van personeel in gevaar brengen in geval van blootstelling aan gevaarlijke chemicaliën.

Wij leveren verschillende systemen voor vorstbeveiliging van leidingen, waarvoor verschillende technologieën worden gebruikt die geschikt zijn voor gebruik in gevaarlijke en ongevaarlijke omgevingen.

Vorstbeveiliging van leidingen – Gebruiksvriendelijke producten of een complete benadering van warmtebeheersystemen

nVent Thermal Management levert vorstbeveiliging van leidingen als een compleet warmtebeheersysteem dat de selectie van de geschikte technologieën van verwarmingskabels voor leidingen en geavanceerde regelsystemen, evenals kant-en-klare diensten omvat.

Heat-trace systeem
  • Elektrische heat trace kabels – heat-trace kabels die de temperatuur van niet-stromende vloeistoffen behouden door de warmte te vervangen die verloren is gegaan via de thermische isolatie van leidingen, vaten en bijbehorende apparatuur.
  • Geavanceerde regelsystemen – helpen de vloeistoftemperatuur in een leiding met heat-tracing te behouden.
  • Componenten en toebehoren voor het maken van elektrische verbindingen en de juiste afwerking van de installatie, zoals eindafwerkingen, glastape en waarschuwingsetiketten.
Services
  • Technische ontwerpdiensten
  • Materiaalinkoop en -vervaardiging
  • Services op locatie
  • Services na installatie

Verwante producten

Connection and Protection