Vorstbeveiliging van leidingen

Onze zelfregelende kabels behoeden gebouwen voor schade, ook in de strengste winters. Ze zijn eenvoudig te ontwerpen, energie-efficiënt en vormen een betrouwbare, duurzame oplossing.

Zelfregelende vorstbescherming van leidingen

Thermische isolatie alleen volstaat in de winter niet voor de bescherming van waterleidingen, hoofdbrandblusleidingen, sprinklersystemen, … Onze zelfregelende verwarmingssysetem werken in de allerguurste weersomstandigheden. U kan erop rekenen dat leidingen nooit zullen bevriezen, noch schade veroorzaken aan uw gebouw. Frost-Protection-For-Pipes.jpg

Bewezen, energie-efficiënte technologie

Energie-efficiëntie begint met onze zelfregelende verwarmingskabels en wordt nog optimaler samen met onze geavanceerde thermostaten. Wij kijken terug op ruim veertig jaar ervaring in de productie van zelfregelende verwarmingskabels, waarvan er wereldwijd meer dan 400.000 km werd geïnstalleerd.

Met nVent RAYCHEM-oplossingen kunt u dan ook rekenen op bewezen technologie van de hoogste kwaliteit:

  • eenvoudig te ontwerpen, met volledige ondersteuning, online of door een van onze technische specialisten
  • energie-efficiënte, duurzame oplossingen
  • in tests aangetoonde levensduur van meer dan 25 jaar.

Een compleet systeem, ontworpen voor energie-efficiëntie

Met zelfregelende verwarmingskabels, slimme aansluitkits en geavanceerde thermostaten bieden wij complete systemen om het energieverbruik tot een minimum te beperken:

Zelfregelende nVent TRACERende verwarmingskabels

Onze FS-serie zelfregelende verwarmingskabels zijn specifiek ontworpen en goedgekeurd voor toepassingen waarbij leidingen moeten worden beschermd tegen bevriezing.

Slimme aansluitkits & toebehoren

Ons Rayclic-aansluitsysteem en de met gel gevulde eindafdichtingen worden koud aangebracht en zijn snel en eenvoudig te installeren. Dat is de slimste manier om zelfregelende kabels op elkaar aan te sluiten en af te werken.

Geavanceerde, energie-efficiënte thermostaten waarmee tot 80% energie kan bespaard worden (link to technology page)

Verwante producten

Connection and Protection