Total Care Warranty

20-Year-Warranty.giflogo_12warranty_90.gif

Tot 20 jaar zonder zorgen met een ander garantieconcept

Kwaliteitsproducten – geïnstalleerd en gecontroleerd door een professionele installateur zorgen er met Total Care voor dat huiseigenaren van een comfortabele warme vloer kunnen genieten. Bij het installeren van vloerverwarmingssystemen van nVent RAYCHEM kunnen elektriciens nu 12 jaar Total Care-garantie aan hun klanten bieden. En de volledige ondersteuning van een kwaliteitsmerk hoort hier vanzelfsprekend bij. Certified Pro-installateurs kunnen de Total Care-garantie verlengen tot 20 jaar.


Total Care = doen wat nodig is om verzekerd te zijn van een warme vloer

In het zeldzame geval dat ons product defect raakt en we het niet kunnen repareren, dan bieden wij u niet alleen een nieuw product, wij betalen ook de installatiekosten. Bovendien zorgen we dat de vloerbedekking wordt gerepareerd of vervangen volgens een gelijkwaardige standaard.


De kwaliteit om ondersteuning te bieden

Onze producten zijn van superieure kwaliteit. Dat hebben we met tal van installaties bewezen: in industriële, commerciële en residentiële gebouwen. Deze kwaliteit wordt ondersteund door: een zorgvuldige selectie van de juiste materialen, constante procesverbeteringen en een uitgebreide kwaliteitscontrole. Onze grootste productie- en distributiefaciliteiten worden ieder jaar goedgekeurd volgens de ISO 9001-normen.


Het concept in een notendop

Voor meer informatie kunt u het Garantiecertificaat en Registratieformulier downloaden.

De Total Care-garantie is geldig in alle landen van Europa en het GOS en is van toepassing op alle defecte RAYCHEM vloerverwarmingssystemen.

De garantie is alleen geldig als

  1. De producten door een gekwalificeerd elektricien, volgens de toepasselijke regels en voorschriften, en volgens onze installatie-instructies zijn geïnstalleerd.
  2. Het garantieregistratieformulier door de elektricien is ingevuld en ondertekend.
  3. Het registratieformulier door de eigenaar is bewaard met foto's en/of schetsen van de installatie.
  4. Voor de 20 jaar geldige garantie moet de installatie zijn verricht door een Certified Pro-installateur en online zijn geregistreerd

We hebben het juiste antwoord op ieder probleem. Wij...

  1. Repareren of vervangen de producten - gratis.
  2. Herstellen de vloer volgens een gelijkwaardige standaard - gratis.
  3. Voor thermostaten is de garantie beperkt tot de levering van een nieuw product gedurende 12 jaar.


Connection and Protection