nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management wordt nVent
- een frisse start voor innovatie

Uw vertrouwde merken RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX en TraceTek maken nu deel uit van nVent Thermal Management.

De nieuwe website nVent.com is in ontwikkeling en wordt in januari 2019 gelanceerd. Tot die tijd kunt u voor al uw informatie terecht op onze huidige website.

Voor meer informatie over nVent:
Download persbericht
Bezoek nVent.com
(momenteel alleen in het Engels)

Brandveilige en speciale bekabeling

Intelligente Pyro MI oplossingen

Pyro MI prestatiebekabeling biedt systeemintegriteit voor kritieke toepassingen voor de brandveiligheid van gebouwenFire-Rated-Commercial.jpg

Waarom kiezen gebouwontwerpers en brandveiligheidspecialisten voor Pyro brandveilige kabels?

- Echte brandvaste eigenschappen - kabels verbranden niet onder brandomstandigheden
- Compact: de totale kabeldiameter van Pyro mineraalgeïsoleerde kabel is veel kleiner dan alternatieven van polymeer, wat van de kabel een ruimtebesparende oplossing maakt
- Elektrische afscherming van de hoogste kwaliteit. Met een koperbekleding om de kerngeleiders geniet de kabel van een bescherming tegen elektromagnetische interferentie van topkwaliteit, en een optimale elektromagnetische compatibiliteit (EMC), waardoor de kabels op een minimale afstand van andere kabels kunnen worden geïnstalleerd.

Brandveilige kabeloplossingen die voldoen aan de norm

nVent PYROTENAX MI kabels voldoen aan alle prestatievereisten van de huidige kabelgoedkeuringen voor kritieke reddingssystemen en brandbestrijdingssystemen, en voor brandalarmsystemen. Pyro MI is de veiligste oplossing voor alle soorten toepassingen en biedt daarom 100% gemoedsrust.


Verwante producten

Connection and Protection